Tett på det som teller?

Strategisk beliggenhet, utmerket tilgjengelighet

Kjelleparken tilbyr en sentral beliggenhet for virksomheter som har hele regionen som nedslagsfelt, men ønsker å ligge tett på Vestfolds hovedstad.

Like utenfor Tønsberg sentrum tilbyr Kjelleparken en ideell beliggenhet for bedrifter som er på jakt etter kontorlokaler, og ønsker rask adkomst for både kunder og ansatte.

Beliggenhet henger sammen med tilgjengelighet. Har du kontor på Kjelle, har du kort vei til bilen, rask adkomst til E-18, gode kollektivmuligheter og trygg ferdsel hvis du er myk trafikant. Den sentrale beliggenheten vil bli ytterligere forsterket når en ny Nøtterøy-forbindelse realiseres. En ekstra bonus er utvidelsesmulighetene og de gode rekreasjonsområdene.

Romslige kontorlokaler i luftig landskap

Kjelleparken ligger godt synlig i et grønt naturlandskap rett ved Frodeåsen og innkjøringen til Tønsberg. Eiendommen har utsikt mot Jarlsberg og byfjorden – og kort vei til Tønsberg by. Rett utenfor kontordøra er det parkeringsmuligheter både ute og inne. Dét gjør arbeidsdagen litt enklere for travle ansatte. I lunsjen kan man nyte gode solforhold på den romslige takterrassen, ta en løpetur i skogen bakenfor, lufte seg på kyststien eller rusle bort til Kjelleolla, Tønsbergs eneste eksisterende vannkilde.

Er du på jakt etter moderne lokaler i naturomgivelser nær Tønsberg sentrum, hvor din bedrift kan ha gode muligheter for utvikling, kan Kjelleparken være stedet for dere!

Mer om våre utviklingsplaner

Aktuelt å flytte virksomheten?

Trenger dere en mer fleksibel kontorløsning? Lokaler som støtter effektivt arbeid og imøtekommer endrede behov? Kjelleparken skal utvide og tar gjerne dine ønsker inn i planene!

Se mulighetene